Køb og download ark til livscyklusser

 

Begge mine børn er vilde med dyr, og insekter er ingen undtagelse. De elsker at grave efter kryb og lede efter krible krable dyr. Derfor vidste jeg også, at disse livscyklusser med forskellige dyr ville blive et hit. I starten havde vi svært ved at huske, hvilken rækkefølge dyrene udviklede sig i, og derfor lavede jeg disse ark, så vi nemt kan finde ud af det.

Vi bruger tit arkene og dyrene sammen med vores bøger om insekter. På den måde kombinerer vi leg og læring. På vores tablet har vi også købt en app, hvor der er videoer af insekter. Den hedder Video Touch Bugs and Insects. 

 

 

Køb dyr og arkene her

Figurerne til livscyklusserne kan købes her.  (reklame – har et samarbejde med Legeakademiet) Du kan selv købe dyrene, tage billede af livscyklussen og printe ud. Hvis du ikke gider til det, kan du også købe mine ark herunder.

Hvert ark med livscyklus koster 20 kr.

Efter download af de ark, du behøver, overfører du samlet beløb via mobilepay til telefonnummer 20861021

 

Frøens Livscyklus

Download 20 kr

 

 

Biens Livscyklus

Download 20 kr

 

 

Sommerfuglens Livscyklus

Download 20 kr

 

Myrens Livscyklus

Download 20 kr

 

Mariehønens Livscyklus

Download 20 kr

 

 

Tag dem med ud

Vi har tit vores livscyklusser med ud i naturen. Forleden fandt vi en masse myreæg og pupper i jorden. Det var oplagt at hente vores figurer og ark for at sammenligne. Og med figurerne kan barnet sidde og pille og undersøge så længe det er spændende. Det er ikke alle, der synes det er lige sjovt at holde insekter nemlig. Jeg synes det er en sjov måde at lære på, og med både levende dyr, figurer og ark bliver læringen mere håndgribelig.

Rigtig god legelyst med de fine livscyklusser!