Om mig

Hvem er Kriblekongen?

 

Hejsa. Jeg hedder Kristina, jeg er 27 år og er uddannet massør og pædagog. Jeg er gift med Martin, og sammen har vi Vegas fra oktober 15 og Villum fra juli 17.

Jeg interesserer mig for børns udvikling og læring. Især gennem leg. Ord som bevægelsesglæde, kreativitet, frihed, fordybelse, rummelighed og medbestemmelse er alle sammen vigtige værdier for mig i min hverdag med mine drenge. Derfor fylder leg utrolig meget hjemme hos os.

Jeg elsker at følge mine børns udvikling hver dag. Og jeg elsker at se dem lege, fordybe sig, håndtere konflikter, undersøge, lære nye ting og vokse af det. Derfor kan jeg heller ikke lade være med at stille forskellige aktiviteter an og søge efter og finde på nye sjove lege til og med dem.

Når det er sagt, så er det vigtigste for mig, at der er plads til den frie leg. Jeg tror på, at de vokser mest i den frie leg, hvor de i eget tempo kan reflektere over alt det, der sker i løbet af en dag.

Jeg hjemmepasser begge drenge, og jeg elsker det. For det meste. Der er dage, hvor det er ekstra hårdt. Dage, hvor jeg gerne vil sige op. Eller melde mig syg. Men for det meste er det bare utroligt givende, og så er det bare det, der giver allermest mening for mig.  Vores plan er, at jeg skal hjemmeundervise drengene, indtil de en dag selv ønsker at starte i skole.

Jeg øver mig hver dag i at rumme mine børns (og mine egne) store følelser. Det er svært, og nogle gange bliver jeg fyldt op tidligt på dagen. Men jeg gør mit bedste. Præcis som du.

Tak fordi du vil læse med

Se eller følg Kriblekongens Instagram her hvis du ikke allerede gør det.

Venlig hilsen
Kristina / Kriblekongen