Juletegninger til gratis print

Julen er en magisk tid, fyldt med glæde og kreativitet, og hvad er en bedre måde at fejre det på end med hjemmelavede juletegninger? Petrine Willero og jeg har været ved tegnebrættet igen, og denne gang er der kommet nogle søde juletegninger ud af det. De ligger klar til at bringe ekstra glæde til dit hjem. Og det bedste af det hele? Du kan downloade og printe dem helt gratis herunder!

En aktivitet for hele familien

Tegning er en sjov og berigende aktivitet for alle aldre, og vores juletegninger er lavet, så alle kan deltage. Der er enkle juletegninger og dem, der er mere detaljeret. Sæt jer sammen, tag farveblyanterne, tuscherne eller vandfarverne frem, og lad kreativiteten blomstre. Måske kan du og barnet finde på flere, fine detaljer og dermed gøre juletegningerne endnu mere personlige.

Vi elsker selv at tegne sammen med vores børn. Det er ikke blot en kreativ udfoldelse, men også en fantastisk måde at styrke båndene og skabe øjeblikke af glæde og fordybelse. Og derfor håber vi også, at vores juletegninger er med til at skabe værdifulde minder sammen i din familie og/eller institution.

Del din kreation med os!

Vi elsker at se, hvordan vores juletegninger bliver til livs, så tag gerne billeder af dine færdige kunstværker og del dem med os på sociale medier. Tag gerne mig Kriblekongen og Petrine Willero og brug gerne hashtagget #JulMedKriblekongen , så vi kan skabe et fællesskab af juleglæde og inspiration.

Så gå i gang med at sprede julemagi og kreativitet i dit hjem eller din institution med vores gratis printbare juletegninger. Lad penslerne danse, og skab smukke minder sammen med dem, du holder af. Glædelig jul!

 

Download enkelt juletræ

 

Download kagemænd

 

Download dino

 

Download julesuperhelte

 

Download julespiderman

 

Download simpel adventskrans

 

Download detaljeret adventskrans

 

Download to nisser

 

Download julegrise

 

Download julebag

 

Download nisse med hjerte

Download Nissehygge

 

Download vendespil

 

Download vendespil

 

Download vendespil uden farve

 

Download vendespil uden farve

 

Download Find fem fejl

 

Der kommer flere tegninger ind løbende, så kom gerne snart igen 🙂