Print selv matematik ark

matematik ark

I dette indlæg kan du downloade mine to matematik ark og printe selv. Ganske gratis. Arkene kan bruges igen og igen, hvis du laminerer dem. Så kan dit barn nemlig tegne derpå med en whiteboardtusch, viske ud og tegne igen.

Brug arket til at finde 10’er-venner, lave plus og minus regnestykker. Jeg beder fx Vegas om at finde to eller flere tal, der tilsammen giver 8.

Gratis download

Herunder kan du klikke på knappen, for at downloade begge ark. Du må gerne rette i tallene, hvis det giver mere mening for dit barn med større eller lavere tal.

Download

Mine matematik ark er ganske gratis – jeg synes det er så dejligt at dét, vi laver og er glade for herhjemme kan glæde andre.

Rigtig god fornøjelse!

Andet inspiration

Inden dit barn lærer at regne, er det vigtigt det har en fin talforståelse. Det er altså ikke nok at kunne remsen fra 1-10 eller 20. Barnet skal også gerne forstå, at tallet 5 siger noget om mængden. Det handler altså om at kunne sætte sammenhæng mellem symbolet (5) og mængden (1,2,3,4,5). Læs mere om det i mit indlæg her.

På min instagram profil har jeg et højdepunkt en masse sjove aktiviteter, hvor barnet leger med matematik. Tjek det ud her.