Simpel skyder lavet af en tom toiletrulle

Vi elsker en god simpel leg herhjemme. Og hvad er sjovere end at lave sin egen skyder af en tom toiletrulle og en ballon? Det skulle da lige være at lege med den og skyde små pomponer ud over hele gulvet!

Sådan laver du din skyder

Det er muligvis nemt at gennemskue, hvordan vi har lavet vores skydere. Men her kommer der alligevel en lille guide 😉

Du skal bruge en tom toiletrulle, en ballon, noget tape og noget, der fungerer som patroner.

Start med at binde en knude på ballonens hals. Klip derefter ballonens top af, og stræk den henover rullens ene ende. Nu er din skyder i princippet klar til leg. Men min erfaring er, at din ballon nemt falder af, når dit barn affyrer. Derfor bruger vi gaffatape, for at ballonen bliver på toiletrullen. NU er skyderen klar til at blive ladt med småting.

 

Vi bruger forskellige ting fra vores pullerkasse, og gætter på hvor langt de hver især kan skydes. Vegas er mest til pomponer. Enkeltvis eller en hel håndfuld. Men har du ikke nogle pomponer liggende, kan du også bruge brune bønner, papirklips, kikærter, rosiner, perler og alt muligt andet, der er småt og må kastes med faktisk. Ellers kan du købe pomponer med eller uden glitter på CCHobby.

Når din skyder er ladt, er det bare om at gøre klar til affyring. Træk, sigt, og slip!

skyder

Jeg bliver så glad, når jeg ser mine børn lege de her simple lege med legetøj, de selv har været med til at skabe og efterfølgende lege med. Og til mange af disse lege, er tomme toiletrulle bare geniale at have på lager! I vores kreaskab har vi altid en masse ruller fra toiletpapir og køkkenruller til at ligge, for man ved jo aldrig, hvornår der opstår et behov for at lave sin egen skyder! Vel? 😉

 

God fornøjelse!