Pullerkasse – hvad er det lige?

pullerkasse

Jeg nævner indimellem, at vi har en pullerkasse i vores kreaskab. Men hvad er en pullerkasse egentlig for noget?

For mig er en pullerkasse en kasse med en masse små puller-ting i. Så langt så godt 😉

I kassen har vi store og små pomponer med og uden glitter,  vatpinde, piberensere, små træpinde, papirklips og sådan nogle små pap-figurer i forskellige farver og former.

Hvad bruger vi den til?

Kassen tager vi frem, når vi fx vil sidde og være lidt kreative med papir, lim og saks. Og når Villum vil sidde med sin puttekasse, og proppe diverse dimser ned i papkassens små huller.

Engang imellem tager vi også kassen frem, når vi leger med modellervoks, fordi det er sjovt at putte puller-tingene ned i og lave figurer eller bare bruge dem som redskaber til at prikke huller med. Mange af puller-tingene kan også bruges som patroner i en hjemmelavet skyder.

 

pullerkasse

Hvor er pullerkassen fra?

Kassen er vist nok købt i Panduro engang under et udsalg. Men det er ikke lykkes mig at finde den igen, så jeg kan desværre  ikke linke til en magen til. Men både Panduro og CCHobby har forskellige opbevaringkasser til både store og små ting.

Alternativt kan man også bruge en skotøjsæske og lime nogle skåle eller andre små beholdere fast i bunden, for at skabe små rum til de forskellige puller-ting. Eller se, om man kan finde en brugt i genbrugen eller på nettet.

 

Jeg håber, at du finder en god løsning, hvis du selv gerne vil have en pullerkasse.

Jeg er hvert fald glad for min med alle de rum samlet ét sted. 🙂