Go’ morgen Danmark

Den 30. marts var jeg med i Go’ morgen Danmark for at vise nogle bud på sjove aktiviteter, man kan lave med sine børn her i corona-tiden. Det var en super god oplevelse, selvom jeg var noget nervøs inden! Jeg stod på kl 3 om natten og kørte kl 3.30 for at nå fra Nordjylland til Sjælland til kl 8.30. Jeg blev på et tidspunkt så søvnig, at jeg blev nødt til at holde ind på en resteplads og sove i et kvarter! Men det var det hele værd. De var super søde i studiet, og da jeg først havde stillet mine sager frem, var jeg pludselig ikke nervøs mere. Ikke ret meget hvert fald 😉

Jeg havde taget nogle af vores yndlingslege med, og dem har jeg lavet en oversigt over her. Tryk på hvert billede for at komme til et indlæg eller opslag, hvor du kan læse mere om aktiviteten.

Lav dit eget orkester

orkester

Troldesnot

gaveideer

Farvede ris

ris

Farvede pastaer

Kuglebane af pastapenne

Sømbræt

Find bogstaver i ris

Bogstav-Match

Befri dyrene

 

Børnevenlig nål

Puttekasser

 

God legelyst 🙂